Ridlektioner på mina hästar

Hansagårdens ridskola!

  • Rida varje vecka: Kurs på 16 ggr Höst och vår. Ridning varje vecka i fast grupp på fast tid. Kvällstid vardagar. Info: /terminselevht19
  • Drop-in lektioner: Flexibelt för dig som inte har möjlighet att rida på en fast tid. Femlektionskort finns att köpa till rabbaterat pris. Alla dropinpass bokas med sms till Helena 0706-87 91 52! 
  •  Rida enstaka gång går också bra, i första hand på drop-inlektioner eller på uteritter. Är du ovan eller inte ridit på fem år väljer du en lektion på ridbanan.
  • Hästdagkurs

 

När du rider hos oss får du en ridutbildning baserad både på klassisk dressyr och på isländsk ridkonst. Vi jobbar med olika övningar i skritt, trav, tölt och galopp för att träna upp sits, balans och teknik och det viktigaste är förstås att man har roligt! Alla hästar är välutbildade och snälla. Vissa är piggare och vissa lugnare. Alla är snälla och trygga att hantera.  

Vi har kunniga och engagerade instruktörer med en sund syn på hästar och ridning.

Maxvikt 90 kg. All ridning sker på egen risk eller för minderåriga på målsmans ansvar

Bokning sker till Helena: mobil 0706-87 91 52. Drop-inlektioner kan bokas året runt i mån av tid.  

Avbokning ska ske senast 24 tim innan lektionen vid drop-in pass och enstaka lektioner, vid senare avbokning utgår full betalning.

Avbokning senast kl 10 för dig som har en fast plats i terminsgrupp på kvällstid för att du ska få möjlighet att rida igen ditt förlorade pass. Igenridning ska ske inom samma termin.