Ridlektioner på egen häst

Behöver du hjälp med träningen av din häst?

Har du egen häst och behöver hjälp vidare i er utveckling tillsammans?

Jag undervisar enligt den klassiska dressyrridningens principer där man sakta bygger upp hästen till att gå i taktfasta gångarter där hästen är lydig, mjuk och bär upp "sig själv". Grunden är alltid att jobba med en lösgjord häst dvs att hästen är fysiskt och psykiskt avslappnad och det är något jag är väldigt noga med. Att bygga upp hästen på detta sätt tar tid och man måste vara noga med alla "byggstenar". Alla hästar kan byggas upp på detta sätt oavsett ålder, utbildningsnivå eller ras. Man får en harmonisk och lydig häst som håller längre genom att den arbetar på rätt sätt för att bära upp den extra vikt som vi lägger på dem genom att vi sitter på dem.

Jag erbjuder ridlektioner för dig med egen islandshäst här hos mig. Jag har en belyst ridbana 20x40m, det är lätt att hitta hit och finns stor parkering (man behöver inte backa med transporten).

Jag hjälper dig som har häst på hobbynivå och som vill bli en duktigare ryttare, lära dig att rida i balans och i samspel med hästen och jag visar dig övningar för att få hästen mjukare i sidorna, bära sig själv bättre och bli mer lydig och lyhörd för hjälperna.

Jag brinner för att lära ryttare att få roligare ihop med sin häst!

Du bokar din lektion via sms 0706-87 91 52 eller mail: hansagarden1@hotmail.com

Priser: Se fliken kontakt/kalender!

/ridkurs-140412-007.jpg