Ridlektioner på egen häst

Behöver du hjälp med träningen av din häst?

Vi undervisar enligt den klassiska dressyrridningens principer där man sakta bygger upp hästen till att gå i taktfasta gångarter där hästen är lydig, mjuk och bär upp "sig själv". Grunden är alltid att jobba med en lösgjord häst dvs att hästen är fysiskt och psykiskt avslappnad och det är något jag är väldigt noga med. Att bygga upp hästen på detta sätt tar tid och man måste vara noga med alla "byggstenar". Alla hästar kan byggas upp på detta sätt oavsett ålder, utbildningsnivå eller ras. Man får en harmonisk och lydig häst som håller längre genom att den arbetar på rätt sätt för att bära upp oss i bärighet och balans.

Helena Stadin - Är diplomerad ridlärare 1 (det som tidigare hette B-instruktör) och har undervisat i många år. Är aktiv tävlingsryttare och tävlar i sportgrenar och har ridit SM i Gadeingakeppni med fina poäng. Vill du komma vidare med din islandshäst och få fler "verktyg" att jobba med ska du boka lektion med Helena!

Sandra Öhrn - Är diplomerad hästskötare och har jobbat mycket i verksamheten här i Hansagården. Sandra har stor erfarenhet av alla raser och tränar även unghästar hemma på sin egen gård. Behöver du hjälp med din unghäst eller med häst/ponny av annan ras än islandshäst ska du boka privatlektion med Sandra! 

Vi har en belyst ridbana 20x40m, det är lätt att hitta hit och finns stor parkering (man behöver inte backa med transporten). Privatlektioner går att boka året om!

Vi brinner för att lära ryttare att få roligare ihop med sin häst!

Du bokar din lektion via sms 0706-87 91 52 eller mail: hansagarden1@hotmail.com

Bokning är bindande och vid avbokning senare än 24 tim utgår full betalning.

/ridkurs-140412-007.jpg